Dünyanın en pahalı telefonu olma özelliğine sahip olan İphone X, 999 dolarlık fiyatı ile dış basında birçok eleştiriye maruz kaldı. Türkiye'de 5.499 TL veya 6.099 TL'ye satılacak olan İphone X model telefon, Apple'ın CEO'su Tim Cook'a göre bu fiyatı hak ediyor.
Good Morning Amerika'dan gelen bir soruyu yanıtlayan Tim Cook, aslında elde edilen teknoloji için İphone X'in fiyatının gayet makul olduğunu belirtiliyor. Çoğu insanın satın aldığı telefonu uzun süre kullandığını söyleyen Cook, telefon yenilemek isteyen kullanıcıların İphone X alacağına inanıyor. Ayrıca İphone X'in teknoloji bakımından fiyatını hak ettiğini söylüyor.
Tim Cook, bu konuyla ilgili olarak; Apple'ın amacının satış ve büyük gelir elde etmek olmadığını, sundukları teknolojiler ile insanlara yardım etmek istediklerini belirtti.
|